Nyttig mikrokladdkaka

Och god var den också, överraskande god ? Kom över det här receptet inne hos Lindas bakblogg då jag ville hitta något nyttigt alternativ som kunde stilla mina sötcravings jag har förtillfället – my sweettooth är extrem nu när man försöker rensa bort det onödiga sockret haha Det här med förbud gör ju bara att man vill ha det mer – det söta är faan gott alltså haha?

Det enda som behövdes till denna mikrokladdkaka som räckte till 2 små (alldeles lagom) portioner var: 1 banan, 1 ägg, 1-2 msk kakao och eventuellt en nypa salt om man vill balansera smakerna lite. Mixa ihop, in i mikron 1-1,5 minut och njut sedan den ljummen med lite bär som tillbehör. Mums!  Jag tog liiite för mycket kakao i men annars är det är ett utmärkt alternativ för att stilla sötsuget på ett nyttigt och proteinrikt sätt utan att få i sig dåligt socker?

Ett perfekt treat nu på kvällen, mums!