New blogdesign!!

God morgon fina solstrålar!

Ä N T L I G E N så är den nya bloggdesignen up and running på sidan och jag känner redan hur mycket roligare det kommer bli att blogga nu när looken är helt annorlunda. Det ser proffsigt ut, stilrent, välkomnande och helt enkelt skitsnyggt! Jag älskar även att jag har en translation knapp till Engelska – hur grymt är inte det? Tack Petra och Darren!  ?

Det här blir som nystart 2.0 för både bloggen men även mig själv med den här designen. Det är den 1 februari idag och nu känner jag att det är dags att ta tag i saker, sluta mesa, dra ut på saker och ting – gör bara gör. Januari var lite uppvärmning för det nya året och det är mycket som kommer hända i år och redan nu i februari – bland annat flytta hemifrån. Stort!

Det blev inget bootcamp för min del imorse då jag fortfarande känner mig energilös och täppt i huvudet så får ladda inför morgondagens pass istället – men idag blir det jobb följt av en avskedsmiddag för min storebror som ska flytta till York i England ?

4 Comments

    • Tack ? är jättenöjd över resultatet, känner på mig att det här kommer bli jättebra, en perfekt nystart ?

    • Visst blev det ? alltid skönt med lite nystart, det behöver man ibland haha ?