Inredningsinpso

Idag har jag inte fått många knop gjorda om jag ska vara ärlig, jag är helt tom på idéer i huvudet med hur jag ska ta min skoluppgift vidare, ska jag satsa på VR eller något annat? Får ta mig i kragen och bara skriva ner något – bättre att påbörja något för att få igång tankarna än att bara vänta på dom.

Men vet ni vad? Nu är det inte ens 1 månad kvar tills inflytt!! Jag kan tycka det är en sådan overklig känsla att det bara är så kort tid kvar, vi har väntat så länge på lägenheten och nu är det snart dags att få nycklarna och börja kalla lägenheten i Järfälla för sitt hem. En sådan obeskrivlig känsla – underbart!

Vi har fortfarande kvar allt (förutom soffa, säng och soffbord) att köpa men det kommer vi fixa när det börjar närma sig den 24 feb, men jag har tänkt lite på hur jag skulle vilja inreda vardagsrummet. Vi har en stor tom vägg där soffan ska stå och jag vill ha en smart, snygg och praktisk inredning där kanske snygga tavlor, fotoramar, hyllor osv ska fylla väggen med liv. Men hur är bara frågan, lånar lite bilder från pinterest denna gång också för lite inpso – har ni tips på hur man kan inreda det snyggt utan att det blir för mycket? 🙂

kmkmkm

Bild, Bild, Bild, Bild, Bild, Bild.