Blev hemma idag

Hej hej!

Jag ogillar väldigt mycket när jag känner att jag inte har ork till att göra mina måsten men idag så orkade jag verkligen inte, jag kunde inte ta mig upp ur sängen och hela jag – både kroppen och huvudet, är helt förstört i och med min förkylning som har täppt till hela huvudet. Blev därför hemma från skolan idag – usch, gillar inte att jag inte kan göra det jag bokat in!! Men är man sjuk så är man, alltid bäst att lyssna på kroppen – speciellt när ens dagar går på högvarv.

Får passa på att påbörja min digitala strategi till kursen jag har nu där jag ska komma på en plan för hur jag ska locka den yngre generationen (also known as generation Z, 1998-framåt) till moderna museet. Det är svårt, jag tänker något med virtual reality men hur ska man utveckla det? Dags att börja tänka 🙂

Då jag inte direkt är fotoready just idag så får ni lite reseinspo som jag tagit från pintereset – detta hade jag gärna fyllt min vår med, massa resor och upptäckter tillsammans med mitt hjärta och fina vänner <3

bilbl

Bild, Bild, Bild, Bild, Bild.