Veckans planer

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp mycket tidigare men då allt blev så fel, kaos och lite obehagligt när jag skulle stänga i butiken i Barkaby så slutade det med att jag kom hem 3 timmar senare till Alex – inte så kul. Okej, butiken i Barkaby var mysig, men att man inte får lite heads up att alla grindar som leder in och ut ur outlet området stängs en viss tid så är det inte så kul. Jag blev inlåst, om det inte fortfarande var kvar personal på Espresso House så hade jag varit instängd i området i kylan, fått ringa vakterna och vänta på att bli utsläppt. Något säger mig att jag verkligen inte kommer vilja stänga i den butiken igen. No way!

Är därför på lite dåligt humör just nu, jag håller på att bli sjuk och känner att jag inte fick gjort de saker jag hade hoppats hunnit med efter jobbet. Är inte alls så pepp inför en ny vecka om jag ska vara ärlig, men jag får försöka ladda batterierna och fånga lite energi från något håll. Min vecka ser i alla fall ut så här än så länge – måndag och tisdag är relativt klara men resten av veckan så är det bara jobb och skola som är inplanerat – vad ska man hitta på då? 🙂

Sov så gott fina läsare, imorgon tar vi nya tag <3

mkmkkm