Studiebesök

God morgon!

Vilken dålig start jag fick på dagen idag haha har knappt sovit något inatt, försov mig trots ingen sömn, har inte ätit någon frukost och kommer få stressa till studiebesöket på Moderna Museet idag då tåget inte gick när jag trodde det skulle gå. Så typiskt mig alltså att inte kolla upp sånt tidigare ? Usch, hatar att stressa – även fast jag är väldigt tidsoptimistisk och gör mycket i sista minuten så hatar jag stressen som uppstår, make sense liksom haha ?

Är därför väldigt trött idag, kroppen känns mör och utpumpad efter veckans träningspass, skola och jobb så jag känner mig lite off haha ? Får försöka ladda batterierna på något sätt för idag är det som sagt lite skola följt av jobb fram till kl 20 som gäller, då behöver jag min energi!

Hur har ni påbörjat er dag, förhoppningsvis mycket bättre än mig ?

20170119_131246