we do not need more, we need the same

God mogon, god morgon!

Shit vad lite sömn jag fick inatt, jag lade mig alldeles för sent för att kunna ta mig upp vid ca 5:15 för att ta mig iväg till mitt bootcamp – men jag lyckades (på helt egen hand utan pushen från älsklingen då jag sov hemma igår) och jag köttade gärnet på bootcampet, shit vilket bra pass det blev 😀 Jag blev, och är, helt slutkörd – kroppen blev helt mör vid sista övningen och jag kände mig starkt idag. Jag känner mig stark!

Men nu sitter jag i skolan och disskuterar den nya Bianco reklamen, har ni sett den? Om ni inte gjort det så sök på youtube, den är provocerande och spelar på den sorts feminism som verkar dominera just nu – att vi kvinnor ska få mer än männen och gör det genom att trycka ner dom. Helt fel, ”we need more” än männen som de säger i reklamen, nej vi ska ha precis samma. Jämställt ska det vara! Se den och säg vad ni tycker!

20170126_073103

20170126_073751