Träningsresa?

Vad mycket information det är i skolan just nu, den kurs som vi har nu är väldigt kort och intensivt (den innan var också kort, bara 2,5 veckor) så huvudet blir lite snurrigt haha 😀 Vi pratar mycket om content och vikten av att ha en plan med sitt content på alla sina kanaler – något som jag definitivt kan väva in här på bloggen, då en bra plan även inom företag underlättar vid publicering och undviker ”bloggtorka” eller uteblivna uppdateringar från företag. Då är det ju inte helt fel att tänka på att förbereda inlägg för er och lägga upp en redaktionell plan helt enkelt 🙂

Men jag kan dock inte vara den enda som drömmer sig bort till varmare bredgrader och att upptäcka nya platser – mamma gav mig en idé igår om att helt själv åka iväg på 1 veckas träningsresa och jag kan faktiskt inte annat än hålla med henne 🙂 Det skulle jag behöva – för att börja tro på mig själv, visa mig själv att jag faktiskt kan, vågar och inte låter något hindrar mig (med tanke på inlägget jag skrev igår). Det är något jag verkligen ska kika in på, kanske inte nu i år men nästa? Har ni några tips på en paketresa där man i en ung grupp reser iväg, tränar, äter gott, njuter av sol och värme och hittar sig själv? Tipsa 😀

IMG_20170126_144919

Bilderna lånade ifrån Topphälsa, Springtime Travel och Club Active.