Kvällspepp

Idag har varit en väldigt lång dag haha, att ens ha hunnit med både morgonträning, skola i 6 timmar (+ 1 timmes lunch) samt jobb till kl 21 är ofattbart, hur har jag hittat energin och tiden på dygnet för att hinna med ? Men går man upp vid 5 tiden så har man ju en hel dag framför sig ?

Men hur har er dag varit fina läsare? Har den varit givande, lärorik, jobbig, frustrerande, tråkig, underbar? Vad vill ni fylla era dagar med för känslor?  På sista tiden har det känts som att jag har haft många dåliga dagar, ni vet såna dagar då man bara vill krypa tillbaka under täcket, skita i allt då allt känns så hopplöst och man bara invänta morgondagen som man hoppas blir bättre. För så är det ju – det finns alltid och det kommer alltid en morgondag. Nya möjligheter, nya hopp och nya känslor. Kanske är det din bästa dag någonsin som väntar runt hörnet. Tänk därför att oavsett hur dålig en dag kan verka för stunden, hur hopplöst allt verkar – så kan allt vara som bortblåst imorgon och istället erbjuda det där du länge väntat på. Kämpa och ge aldrig upp, du behöger bara ta dig dit – genom bra och speciellt de dåliga dagarna.

FB_IMG_1456071266666