Tankar om dagen

Vilken upp och ner dag det har varit idag – kände mig lite låg efter att jag kom hem från morgonträningen imorse, mina tankar sattes i spin efter det jag pratade om i mitt tidigare inlägg om att ändra något i sin vardag om man vill uppnå något nytt. Jag funderade lite på min situation, hur jag är och hur jag själv hindrar mig från att uppnå det jag vill. Men så är det ju, de största hindret är en själv, det är vi som sätter våra egna gränser och det är vi som håller oss tillbaka. Men varför då egentligen?  Är det av rädsla för vad som kommer hända om man tar det där extra klivet in i det okända? Men vad är det värsta som kan hända – jo, att de inte blir som  man tänkt, att man misslyckas. Något som man behöver i livet för att kunna fortsätta ta sig framåt.

Mina hinder är att jag inte tror tillräckligt på mig själv, att jag inte tycker jag är bra nog eller att jag redan från början ”bestämmer” mig hur situationen kommer bli och därför inte ens ger det ett försök. Ett hinder för mig själv, men som inte är en omöjlighet att ta sig över nu när jag vet om dom. Vad har ni för hinder ni skulle behöva ta er förbi?

Nej men nu ska jag snart sova – imorgon väntar bootcamp, skola och jobb till kl 21. En långdag vill säga, då behöver jag min sömn. Ta hand om er, ni är underbara för allt ni är ❤

Best positive quotes men women success pictures images ideas (25)

One Ping

  1. Pingback: