vad för typ av souvenirer köper du?

Nu kanske jag kommer med en väldigt udda och kanske helt märklig fråga som kommer out of the blue, från ingenstans haha (men det har ett syfte, jag lovar – nämligen den nya idén jag pratat lite smått om här på bloggen på sistone) – Men när ni är ute och reser, brukar ni köpa med er souvenirer eller ser ni fotografier och minnen från resan som en typ av souvenir? Haha 😀 Jag tycker det är lite spännande det där med souvenirer för alla är så olika med det där, vissa älskar verkligen att gå i souveniershoppar och köpa klassiska nyckelringar, glas, en keps eller kanske en glasfigur från det landet, medans såna som jag känner att jag hellre tar massa bilder och bevarar dessa som souvenirer då jag inte hittar någon produkt som jag faller för. Jag vill ju inte ha ett hem fyllt av massa krimskrams haha 😀

Jag har en liten tanke med det här, att göra en liten egen spin på detta koncept men jag vill höra vad ni tycker. Hur gör ni när ni reser? Hur tar ni med er ett minne från landet ni besökte? Hur skulle ni vilja ta med er en souvenir hem? 🙂 Let me know, jag behöver era åsikter och hjälp med det här!

IMG_20170124_153536

2 Comments

  1. Hej
    Jag är nog som dig, jag gillar inte ha en massa onödiga saker. Allt du köper på semestern blir ju till ett minne. Köper du en tavla så tänker du när du ser den att den kommer ifrån Parisresan. Ett minne?

    • Ja men precis, man vill ha något som passar in i sin vardag men som ändå har en koppling till landet man besökte ☺