Bootcamp week 2

God morgon underbara läsare!

Har ni sovit gott inatt och är påväg till jobbet eller skolan (eller redan är på plats)? Jag är faktiskt på väg hem haha Min andra bootcamp vecka satte igång idag och det börjar märkas en liten, men bara en liten, skillnad på styrkan och uthålligheten ? Det är ju grymt, det går alltid snabbare än man tror att göra en skillnad så det är bara att sätta Igång!  Vi körde positioner idag också med bland annat burpees from hell, sumosquats och en tricepsövning. Vi avslutade allt med att ta kål på magen något rejält så den känns lagom mör nu haha ?

Är ju ledig idag så är på väg hem för att ta en kort powernap innan jag ska planera vecka och jobba lite. Käkade min havregrynsgröt toppad med hallon som jag hade tillagat kvällen innan (mina overnight oats som jag gjorde förra veckan blev inte bra, konstig konsistens) och det var faktiskt gott att äta det kallt – nya frukosten efter träningen hittad ☺

20170123_092045

20170123_074059

20170123_092025