inte helt nöjd

Hej finisar

Har precis haft vår opponering i skolan nu på vår inlämningsuppgift som jag satt med till halv 3 (!!!) på natten och gjorde klart (läste de andras texter och kom på frågor), var alltså vaken i ca 22 timmar igår – inte så kul, var inte så pigg när klockan ringde imorse, ville inte alls gå upp.

Känner mig inte så nöjd dock över mitt arbete, känner att det inte blev så informativt eller djupt som jag hade hoppats eller trodde det var. Lite besviken på mig själv faktiskt, sen feedbacken man skulle lägga till (som förövrigt var jättebra från min grupp, tack så mycket!) efter opponeringarna blev inte bra alls. Nej nej, lyckades inte sammanställa det på ett bra sätt då jag blev så stressad över tiden, inte bra.

Jag får sluta vara så kritisk mot mig själv, det brukar alltid gå bättre än man tror. Men är påväg till jobbet nu, ska hoppa in i butiken i Nacka idag, kul!

af9854c6e92dc269ed25fe0c2c3bb152