Boxningspass

God morgon ?

Vakande inte på så jättebra humör imorse då jag knappt sovit något inatt och tyckte att larmet ringde alldeles för tidigt – men efter att ha kämpat mig igenom mitt tredje bootcamp pass så känns det faktiskt riktigt bra nu, även fast jag fortfarande är lite trött ☺

Dagens pass var väldigt kul, jobbigt men roligt! Vi körde 4 olika positioner idag där man efter 45 sekunder växlade mellan varje och ett av positionerna var att boxas mot en säck. Alltså hur kul är inte det? ? Blev helt hooked på det efter passet och hade gärna spenderat en hel timme med att bara slå på den och köra slut på armarna – de känns som spagetti nu haha

Faan, jag borde bett någon från gruppen att ta bild, får komma ihåg det till nästa vecka – men jag har överlevt vecka 1 av 5 och det känns grymt!

Nu ska jag hem för att äta frukost, skriva klart min inlämning så jag kan skicka in den och sen ta en liten powernap innan jobbet. Bra dag!

20170119_061704 20170119_061707