Trötta magmuskler

I survived to see another day!

Jäklar vilken träningsvärk jag har haft i hela kroppen både igår och idag, mina magmuskler hade fått jobba rejält i måndags att det var ett träningspass att bara rulla runt på sidan i sängen haha vi ska inte snacka om att försöka ta sig upp, det gick inte ? Det blev inte direkt bättre under passet nu imorse där magen fick jobba extra mycket men fy satan vad skönt det känns såhär efteråt, man känner sig så jäkla stolt ?

Jag dog visserligen idag också men man känner verkligen hur kroppen får jobba och det är en fantastisk känsla att känna hur musklerna verkligen tröttast ut att man inte ens orkar lyfta upp kroppen för en sista situps. Underbart!

Men nu ska jag plugga lite innan det är dags att ta sig till Jakobsberg och kolla till lägenheten, vad ska ni hitta på idag? ☺❤

20170118_075818

20170118_082043