En brief på min blogg

Det jag tycker är lite kul med kursen vi har nu och den inlämning vi har är att vi ska göra en brief på ett företag (vi kunde välja mellan 3 stycken som vår lärare valt ut) eller så kunde man välja att göra en brief på ett eget företag – många tyckte jag skulle göra en brief på bloggen så därför så gör jag det, varför inte liksom haha 🙂 Jag ser det som ett sätt för mig att tänka mer företagsmässigt på bloggen och hur jag skulle kunna ta den vidare, så lite två flugor i en smäll helt enkelt 🙂

Jag ska alltså göra en konkurrentanalys, målgruppsanalys samt ta fram ett budskap, som en kampanj för att bloggen ska nå sitt mål eller komma ett steg närmare sitt mål – det är ju skitbra för mig haha 😀 Nu får man tänka lite strategiskt vilket är jättebra. Nej men nu måste jag plugga vidare – vad har ni för er denna måndag? Fångar ni dagen? Grymt! 😀

3fea9946134c187b3b8b9e9b395ddbab