Bootcamp dag 1

Haha alltså shit vilken dålig form jag är i när det kommer till både styrkan och konditionen, det visste jag ju redan men oj oj som jag dog på bootcampets första dag idag haha jag orkade ingenting, mjölksyra och spagettikropp på en gång haha ?

Men det är det som är så bra med dessa bootcamp för den ger verkligen en svart på vit bild över hur ens form verkligen är – för oavsett hur stark du är på gymmet på att lyfta tungt så försvinner allt när det kommer till uthålligheten. Den är som bortblåst för mig. Men stolt som faan är jag, jag överlevde ju haha ? och vem bryr sig egentligen att jag är svag just idag, jag är ju där för att bli starkare och uthålliga så efter dessa 5 veckor kommer det vara stor skillnad! Vi är i alla fall ett härligt gäng som verkar vara på samma nivå  (så skönt?) och vi pushar varandra – så underbart när man stöttar varandra i något som är så påfrestande och som alla i gruppen lider och kämpar sig igenom. Tillsammans ☺

Men nu är jag på väg hemåt igen, ska vila någon timme innan jag ska sätta igång och jobba lite. En inlämningsuppgift till skolan ska bland annats skrivas där jag ska ha bloggen som grund – spännande ?

PSX_20170116_080129

PSX_20170116_080057

PSX_20170116_080026

2 Comments

 1. Hej Emilia,

  Jag skulle jättegärna komma i kontakt med dig angående ett samarbete här på din blogg, dessvärre hittar jag inte din epostadress någonstans.

  Du får jättegärna återkomma till mig om du är intresserad.

  Mvh,
  Oscar Sjöstrand

  • Hej Oscar

   Så kul att du skulle vilja samarbeta med mig och min blogg, vad skulle samarbetet handla om? Ber om ursäkt att det inte gick att hitta en mail till mig, det är åtgärdat nu och ligger under fliken ”om mig”.
   Du får jättegärna skicka mer info om detta samarbete på min mail [email protected] så kan vi fortsätta diskussionen där.

   Mvh
   Emilia