Imorgon smäller det!

Hej hej alla fina ?

Hade ni en fin lördag igår? Vad hittade ni på för något?  ☺ För min del så blev det bara jobb och sen direkt hem, jag hade egentligen planer där på kvällen men de blev inte av tråkigt nog – sånt som händer.

Idag blir det lite jobb igen följt av att ladda, ladda och ladda inför imorgon då det verkligen smäller – jag ska börja ett 5 veckors långt bootcamp imorgon… OMG! Haha hur ska det här gå tänker jag då jag är i så pass dålig form från hur det var tidigare, både styrkan och konditionen är inte riktigt där men det ska vi ändra på nu. 5 veckor, 3 dagar i veckan och 1 timmes pass varje gång kommer nog göra susen – en riktigt kickstart, ett grymt sätt att rivstarta sin träning på ? Men ändå – hjälp! Jag kommer dö! Haha ?

PSX_20170115_105021

PSX_20170115_105046