Stark på gymmet

God morgon!

Alltså oavsett hur tungt, jobbigt och lite smått frustrerande det är att kliva upp så pass tidigt på morgonen för att ställa sig på gymmet och köra gärnet när ögonen fortfarande är svullna – så är det så värt det är man väl står där! Det är så fruktansvärt skönt, och det är något med just morgonträning som ger mig så mycket mer än att träna på eftermiddagen, jag pushar mig själv på ett helt annat sätt ☺

Det blev en powerwalk i ett högt tempo följt av lite benpress, gynstolen för insida & utsida lår, två ryggövningar följt av mage såklart,  den får man inte glömma bort ?

Ber om ursäkt för halvdålig kvalité på bilderna,  har ju min gamla telefon nu då min galaxy edge är på reparation pga discot på skärmen men ska hämta den idag efter skolan så det kommer bli skönt att ha en telefon igen, har ju varit utan telefon sen i söndags haha

received_10155266890008352 received_10155266890003352