föredrar ni bilden före eller efter brödtexten?

HKM Santa baby web rdy (146 van 223)

Bild från photoshooten i Amsterdam under Hunkemöllers pre x-mas eventuellt i december ☺

Jag hörde från Petra att Darren (hennes pojkvän 🙂 ) tydligen håller på att fixa med det sista på min nya bloggdesign, finslipat mina önskemål så att det blir skitbra och riktigt proffsigt när ni kikar in här. Så spänd på hur det kommer bli! Det är inte helt helt klart ännu så det kommer kanske dröja ett litet tag till innan den kommer upp men den som väntar på något gott som man brukar säga, det kommer bli jättebra när designen byts ut 🙂

Men jag undrar lite hur ni skulle föredra placeringen på bilderna – jag har såklart kikat runt på olika bloggar och märker att alla gör lite olika med att antingen publicera bilderna före själva brödtexten medans andra (där jag är inkluderad) väljer att publicera bilderna efteråt. Så då undrar jag, vad föredrar ni? 🙂 När hela utseendet på bloggen kommer förändras så kan såklart bildernas placering göra det också – så vad säger ni, före eller efter? 🙂

Vill ni ha bilden här efter brödtexten eller före brödtexten? ☺

HKM Santa baby web rdy (146 van 223)