Tips för att ta kort på morgonen?

Ännu en skoldag avklarad och jag gillar verkligen den här kursen och våran lärare – hon är så strukturerad, otroligt kunnig, engagerande och får en verkligen att hänga med i det hon föreläser om ☺ Det är otroligt viktigt och man är väldigt tacksam för det, speciellt nu direkt efter jullovet haha lite trött i huvudet men det vänder snart ? Pratade om storytelling och rätt kommunikations betydelse för att få fram sitt budskap idag och om hur viktigt det är att ha med det i en kampanj så att rätt budskap kommer fram. Är ju lite jobbigt att se en reklamfilm och inte direkt förstå vad företaget vill förmedla haha

Kom precis hem till Alex efter ett träningspass (och att kämpa sig igenom den här stormen vi har i Stockholm just nu haha) och nu märker man att det är en massa nyårslöften därute – gymmet var smockat på folk, tror inte ens någon maskin var ledig så jag orkade bara köra en powerwalk, gynstol för utsida lår då maskinen var ledig, lite squats och mage. Helt okej ändå, huvudsaken är att jag tränade ?

Men hörrni, hur tar ni bra bilder på morgonen nu när det är så mörkt ute? Jag tycker att ljuset blir helt fel när det inte är naturligt ljus så allt blir så grumligt eller mörkt, har ni några tips på hur man kan göra? ☺

20170111_162036