back to school

God morgon mina fina solstrålar <3

Nu är det back to school som gäller, termin nummer 2 ska påbörjas och det är faktiskt min sista termin innan min praktik till hösten – shit ska jag snart redan praktisera haha Det känns som att den här terminen kommer bli tuffare än den första av just den anledningen, mycket som ska bankas in i skallen på så kort tid så att man blir ett digital strategi proffs in no time 😀 Men det kommer bli kul, stressigt, ångestfyllt vissa tillfällen, förvirrande – men ändå kul. Det är huvudsaken, att det är kul 🙂

Hur mår ni idag då fina läsare? 🙂 Harni också återgått till vardagen igen efter julens och nyårs festligheterna och långledigheten? 🙂 Jag har visserligen jobbat hela julen och mellandagarna men är ändå redo för det nya årets alla härligheter, nu gör vi det bästa av 2017 <3

20170110_090934