Inte länge kvar tills inflytt

Testade att återställa allt på telefonen men den har fortfarande disco på skärmen så måste lämna in den på reparation… så segt alltså, orkar inte med det här…

Alex har i alla fall beräknat att det bara är 47 dagar kvar tills vi flyttar in i vår lägenhet – ynka 47 dagar, det är ingenting jämfört med de snart 2 år som vi redan har väntat på lägenheten. Bara 47 dagar, det kommer gå så fort! Men det innebär också att hjärnan börjar jobba för att komma in i de rätta inredningstankarna – en ny säng är köpt och soffan lika så (vi valde den soffan jag gillade haha den passar bättre in med sängen, yeeey^^) så nu är det bara ett soffbord, mattor till sovrummet och vardagsrummet, en tv-bänk, barstolar och sängbord kvar, samt inredningsdetaljerna såklart (och köksredskap osv, allt smått som behövs) – som jag har kikat lite på nu 🙂

Detta är lite blandade saker från Mio, IKEA, Newport och Cervera som jag fastnade lite för och som jag tror skulle göra sig fint i lägenheten – glasunderlägg, vaser, ljusstakar, lampor och doftpinnar ^^

inredningsdetaljer