Freezing!

Hej alla Fina ?

Usch så kallt det är ute, fryser ju tårna av mig då jag inte har några bra vinterskor som är bekväma och praktiska med varmfoder och rejäl sula (vill ju inte halka haha) – var det inte flera år sen vi sist hade det så här kallt i Stockholm?  Eller var det så förra året med? Har nog glömt haha måste gå på vinterskojakt efter jobbet iallafall  för jag kommer bli dösjuk om jag inte håller värmen,  är ju hemskt!

Men har lunch på jobbet nu så tänkte passa på att säga hej – hur mår ni idag?  Kan inte fattar att det snart gått 1 vecka in på det nya året- det är det här jag menar, tiden går så fort så vi måste ta vara på den!  Jag och Alex ska därför över till Lukas och Jeannine för middag ikväll med mycket gos med deras hundvalp (iiihhhhhh!!!) och såklart trevligt sällskap och god mat – supertrevligt!

Hint to myself: KLIPP HÅRET!

psx_20170106_142319