Att panikköpa vinterskor

Haha japp nu äger jag ett par robusta,  varma och stabila vinterskor -Äntligen! Det tog några år men detta behövdes verkligen, hade ju annars blivit sjuk – men har säkert redan blivit det (känner en förkylningsblåsa på tungan) så nu känns det bättre. Sprang verkligen in på DinSko direkt efter jag slutade jobbet och tog det första bästa som jag hittade haha det blev dessa klumpiga skor, men jag bryr mig inte – sålänge de är varma och stabila kring fötterna så är jag glad – komfort/funktion före utseende känner jag just nu, måste bli bättre på att köpa bra grejer!

Men med ett par vintersport rikare så ska jag nu röra mig till Orminge för middag tillsammans med älsklingen,  Lukas och Jeaninne (och deras hundvalp ?)!

Hur ser er fredagskväll ut? ☺

psx_20170106_180339

psx_20170106_180433

psx_20170106_180412