skulle ni fortfarande köpa eller strunta i det?

Oj vilken dag det har varit idag – byggde klart skyltfönstret i rekordfart (byggde menas alltså med att jag bytte kläder på skyltdockorna och bytte affisch hahaha), tagit hand om kunder, tagit emot leverans samt packat upp den på lagret för att sedan komma tillbaka till butiken och höra att kortläsaren har slutat fungera så att vi bara kunde ta emot kontanter i betalning –  oj, oj oj, hur hade ni gjort i den situationen?Jag vet inte men oavsett hur mycket jag än skulle vilja ha klädesplagget, eller vad det nu kan vara som jag tänker köpa, så skulle jag nog inte orka gå till en bankomat, ta ut pengar, för att sedan gå tillbaka och stå i kö ännu en gång. Hur hade ni gjort, hade ni lämnat butiken för att ta ut pengar att betala med eller hade ni struntat i det och hoppas på tur nästa gång? 🙂

Anywho, körde igenom ett riktigt tufft rygg/bicepspass precis tillsammans med Alex – han kan verkligen köra slut på en haha ”nu ökar vi vikten ännu mer”, ”eh jag orkade knappt vikten innan men okej” haha Men det är bra, det är så man blir starkare ^^ Nu blir det lite jakt på vinterskor och en almanacka på nätet, tips? 🙂

psx_20170105_215408 psx_20170105_215211