Doutzen’s sport stories

God morgon ?

Idag var jag trött när jag klev upp ur sängen, sov typ hela vägen till jobbet och skulle kunna fortsätta sova här och nu haha ? Men äsch, jag får sovmorgon till helgen,  stå ut nu Emilia!

Idag är jag på jobbet lite tidigare innan öppning för jag ska ändra om skyltfönstret för våran Doutzen’s Sport Stories kollektion som landade i butiken måndags – en supersnygg sportkollektion som definitivt kommer lyfta ens träningslåga och motivation ett par steg, älskar verkligen det pastellfärgade mönstret – dags för en ny sportbh kanske?  Haha har förresten döont i min ländrygg på höger sida, gör ont när jag börjar mig framåt ? Måste ha sovit konstigt inatt, men idag blir det att träna rygg (inte ben som jag trodde igår), tror jag behöver stärka ryggen lite mer!

20170105_103001 20170105_103017 20170105_103009