Vill ha en snygg almanacka

God morgon, eller det är kanske lite sent för att säga det märker jag haha men hej på er, hur mår ni idag?  ☺ Jag mår mycket bättre, fattar inte vart den dunkande huvudvärken och mattheten i kroppen kom ifrån men det sa bara poff så kände jag mig dålig – tur att det för mig oftast bara krävs en natts sömn (samt en ipren) för att bli bättre ☺

Idag blir det ett jobbpass till 19:30 följt av ett träningspass med älsklingen – tror det blir ett bröstpass idag så det kommer bli kul – tufft men kul haha – men bara man kommer igång så känner man hur mycket starkare man blir och det är fantastisk känsla!

Vet ni förresten vart man kan få tag i en snygg almanacka? Jag behöver en ny för 2017 och vill ha en som bara osar framgång och motivation haha att varje gång man kollar igenom planerna för veckan så blir man taggad och inspirerad att kämpa för det man vill ? vet ni vart man kan hitta en sån? Tell me ?

psx_20170103_114600