Lyssna på kroppen

Det blir ingen träning idag, jag känner mig helt enkelt fortfarande för matt i kroppen för att orka. Så jäkla typiskt – jag som verkligen ville och såg framemot att träna idag, att idag skulle vara starten för min träningsrutin och att det skulle vara så underbart att rivstarta året med ett killerpass tillsammans med älsklingen. Men det får vänta tills imorgon då Alex så fantastiskt sa att han följer med mig in på morgonen innan jobbet för att träna tillsammans med mig – det är faan kärlek när han offrar sin sovmorgon under sin lediga dag för att hjälpa mig komma igång med träningen ❤

Men det är viktigt, ni får aldrig glömma att lyssna på kroppen och känna efter hur den mår för dagen. Bara för du var pigg och stark igår innebär inte att den kommer vara likadan idag. Kroppen är olika från dag till dag därför är det viktigt att ni lyssnar på den, speciellt nu när ni kanske gett er som mål att komma igång med er träning. Det är inte hela världen om du inte tränar just idag för att du mår lite dåligt och känner dig svag i kroppen, vila istället och ladda inför morgondagen – det är mycket bättre än att riskera att du blir sämre och du får vara borta från träningen en längre tid.

screenshot_20170103-204008