Hej 2017!

Hej allihopa, hur mår ni Idag denna januaridag 2017? ☺

Jag kan inte fatta att det är 2017, tiden går så snabbt och nu gäller det verkligen att ta vara på dagarna och tiden vi har – man vill ju inte känna att man missade att ta vara på livets alla möjligheter ☺ Vad har ni satt för nyårslöften för i år då? Jag vill helst inte kalla det nyårslöften utan snarare nyårsmål – jag kommer berätta mer om det i ett annat inlägg som dyker upp senare idag – men ett mål jag har är att leva livet till fullo och ta vara på varje dag ☺

Men är just nu i Farsta där jag och älsklingen ska kika lite på möbler till lägenheten, jag kommer direkt från jobbet (ett kort pass mellan 9-12.30) så nu blir det att ta vara på dagen ☺ har dock så sjukt ont i huvudet så hoppas det släpper efter lite mat och dricka, tror jag är rätt så uttorkad från helgens drickande haha ?

20170102_132415