Ge er nyårsmål – inga nyårslöften

Det största misstaget många, inklusive mig själv, gör med den här ”new year, new memotivationen är att man lovar sig själva saker man vet att man egentligen inte kommer hålla – då man vet att man egentligen kanske inte vill ge sig själv det löftet. Ett löfte låter så hårt mot en själv,  du lovar att du ska sätta igång med något som du känner att du måste göra (som med träningen till exempel som är det vanligaste nyårslöftet) – men istället för att lova dig själv att du ska gå till gymmet 3 dagar i veckan med start 1 januari, sätt det som ett mål istället för hela året – som t ex. Jag har som mål att komma igång med träningen och få till minst 2 pass i veckan. Det blir så mycket bättre.

Ett mål blir mer motiverande, mer pushande och hållbart i längden då ett mål är något du VILL uppnå och ett löfte är något du känner att du MÅSTE uppnå. Där ligger en stor skillnad -märker ni den? Vill och måste, 2 helt olika saker som kommer motivera dig på 2 helt olika sätt.

När ni nu ska tänka ut era ”new year new me” mål så tänk verkligen utifrån vad ni verkligen villvad vill ni bli bättre på under 2017, vad vill ni göra mer av, våga göra och utveckla hos er själva. Sätt upp mål utifrån dina önskemål och vad du VILL – då kommer 2017 bli ett fantastiskt, ångestfritt och utvecklade år för dig ❤

Här ser ni mina mål för 2017 ❤

screenshot_20161230-163913