Sista dagen på året

Hej alla fina läsare och gott nytt på er ❤

Då börjar 2016 lida mot sitt slut och jag måste ändå säga att det här har varit en väldigt bra år fyllt med både ups and downs men också otroligt härliga stunder. Jag har upplevt nya saker,  gått utanför min comfortzone, lärt känna nya underbara människor, utvecklats på alla olika plan, börjat plugga och ja mycket mycket mer. 2016, jag tackar dig för allt men välkomnar nu 2017 med öppna armar – jag tror, nej jag vet att 2017 kommer bli det bästa året på länge – för jag tänker göra det till det bästa året!

Jag och Alex är på väg in till stan nu för att påbörja vårt nyårsfirande – vi har handlat lite dricka på systemet (vi köper resten i stan så det inte blir så mycket att bära haha) och efter att vi har checkat in på Elite hotell så ska vi förbi NKs dioravdelning för att jag ska bli sminkad för kvällen, det var en av julklapparna jag fick av Alex – så fint  – följt av middag på Miss Voon, underbart ❤

20161231_133329

20161231_133705