Just do it!

Phuu, avslutade precis ett träningspass och är på väg in till stan nu för att möta upp Ava för en drink – vilken trevlig fredag det här kommer bli – och medan jag gick min powerwalk så kom jag att tänka på min bok jag  vill skriva. Jag dagdrömmer väldigt ofta om hur jag vill att mitt liv ska vara i framtiden (kanske inte är ensam om att göra det haha ?), hur jag vill vara som person och vad jag vill ha uppnått i livet – ja men klassiska livsdrömmar. Och där är drömmen om en egenskriven bok en återkommande önskan – önskan att bli en författare, att se sin bok, sin berättelse man fantiserat fram, stå i bokhyllan i en bokaffär. Alltså drömmen

Men vad tusan ska man skriva om haha jag har en idé på en berättelse men den känns väldigt mörk och hemsk för att komma från mig haha – innebär det att jag har mörka tankar haha? Eller att jag vill leka med de mörka tankarna för att väcka känslor hos läsaren? I don’t know, spännande är det i allafall så det är nog bara att sätta igång och börja skriva – Just do it helt enkelt ?

psx_20161230_164031