Träna för att bli stark

Det är så typiskt mig att få komplex över mitt utseende och min kropp såhär lagom till juletider med massa mat och julgodis, men efter att ha sett gamla bilder på mig själv från 1-2 år sedan så kunde inte hjälpa det. Känslorna bara svämmade över, jag mår så dåligt över att jag kunde låta det gå åt så fel håll – varför slutade jag träna?

Jag saknar att känna mig stark i kroppen, att jag orkar med min vardag, känna mig pigg, rörlig och som att jag känner mig frisk. Ja men stark helt enkelt – både fysiskt och psykiskt. När jag kommer igång med träningen igen så vill jag träna för att bli stark, och inte fokusera så mycket på kroppen (även fast det lätt blir så för mig) – den får jag på köpet så varför inte fokusera på det inre med träningen istället?

Man kan säga att mitt nyårslöfte blir att det klassiska löftet att ge sig själv – att börja träna, men jag vill hellre se det som ett val att komma tillbaka till min tidigare livsstil – för jag vet att jag kan ta mig dit! Ni kan ta er tillbaka dit också, eller påbörja en ny resa inom er träning. Ge inte er själva ett nyårslöfte att gå ner i vikt, utan lova er själva att träna för att må bra, för att bli starka istället – så kommer det ge er mer. Det ska jag även lova mig själv!

screenshot_20161227-183231