Dan före dopparedan

God morgon underbara läsare ^^

Nu är dagen äntligen här, dan före dopparedan och jag kan inte fatta att tiden har gått så fort – jag menar, det var ju 1 december precis haha vart tog tiden vägen ? Det är något jag tycker är lite tråkigt med min prioritering av min tid, att jag inte tar vara på den som jag borde – så det är något jag tänker bättra mig med till 2017, jag ska utnyttja tiden jag har till fullo! Har ni något speciellt ni vill bli bättre på till det nya året? ☺

Men idag blir det lite jobb till kl 19, något säger mig att det kommer vara mycket sistaminuten shopping idag haha Det inkluderar även mig själv då jag har några klappar kvar att köpa – som jag fortfarande inte är helt hundra över (translation – jag vet inte riktigt vad jag ska köpa haha ?) men det blir nog bra, vi hörs lite senare idag. Kram på er ❤

20161223_110713