Julkalender 2016 – lucka 20

anigif-lucka-20

Lucka 20

Jag älskar personliga gåvor, att veta att en person har tagit sig tiden till att göra något kreativt för en – något som betyder mer än något man köpt i butik. Då julen bara är 4 dagar bort så är det hög tid att skicka julkort om ni inte redan har gjort det. Oavsett om ni redan har skickat iväg era julkort så vill jag att ni idag ska klippa, klistra och låta kreativiteten flöda när ni ska skapar egna julkort som ni sedan ska lämna i era grannars brevlådor (och skicka iväg till nära och köra såklart) Sprida lite extra julglädje nu de sista dagarna innan julafton. Skriv även ner ett fint, snällt och peppande meddelande som ni kan välja att lägga i brevlådan anonymt eller med ditt namn. Det avgör ni själva men lämna minst 1 julkort ni klistrat ihop själva. Glädjen ni kommer sprida med detta till synes simpla julkort kommer bli guldvärd <3