En tisdag innan jul

God ”morgon” fina läsare, är ju sen förmiddag så kanske är lite fel att säga morgon haha

Tog lite sovmorgon idag som var så välbehövlig men ska alldeles strax ta mig in till stan för att möta upp en väldigt nära vän som jag tappade kontakten med för kanske 2 år sedan. Jag tycker det är så underbart att man kan hitta tillbaka till varandra även efter så lång tid – att tiden som går förbi bara är tid men när man ses så känns det som att det var igår man sågs. Det kommer bli så kul  🙂

Sen ska jag möta upp älsklingen för en mysdag tillsammans, det blir kanske ett träningspass, middag och filmmys hemma sen – vårt lilla julfirande kan man säga då vi inte kommer ses förrens efter jul, jättetråkigt – men då får vi göra dagen alldeles underbar!

c3b297219ee6d777192541ba65ce7045