Julkalender 2016 – lucka 19

anigif-lucka-19

Lucka 19

Alla har vi saker vi är rädda för, som vi känner lite extra obehag över bara vi tänker tanken på att genomföra det. Lite som det är med mig och prata i telefon – det är något jag fortfarande känner lite obehag över. Men enda sättet att komma över sina rädslor är att faktiskt göra dom, bevisa för sig själv att det inte är så farligt som man tror. Allt sitter ändå bara i huvudet. Ni vet väl talesättet ”det som inte dödar dig gör dig starkare”? Så är det med dina rädslor, oavsett hur läskiga, obehagliga och jobbiga de än må vara så brukar det i efterhand inte kännas så farligt- snarare att man känner sig starkare då man tog sig igenom en situation man annars hade sprungit iväg ifrån. Allt sitter i huvudet på dig och du är starkare och klarar av mer av de jobbiga sakerna än du tror. Det är bara att se till att göra dom.