Julkalender 2016 – lucka 18

anigif-lucka-18

Lucka 18

Brukar ni som jag känna att man ibland vill vara lite annorlunda än den man är – lite mer som alla andra? Som att man själv, den man är inte duger? Sluta upp med det! Du duger mer än väl för den du är – du är du och du är fantastisk för alla dina egenskaper, brister och personlighetsdrag som gör dig till den underbara personen du är. Alla är vi olika och fungerar olika i alla situationer – därför ska du aldrig ursäkta dig för att du är du och att du kanske inte var så framåt/snabbtänkt/bestämd/lyssnande osv i en specifik situation. Vi har alla våra personlighetsdrag och vi måste lära oss leva med dom och tillsammans med andra människors personligheter. Acceptera att det är såhär du är och hitta dina styrkor i dig själv – för du är fantastisk för att du är just du!

4 Comments

  1. Tack för en fantastisk blogg och önskar er lite iförväg innan jul God jul och gott nytt år samt all lycka 2017! <3

    • Men tack så mycket fina du, det gör mig så glad att du tycker det ❤ då får jag passa på att önska dig en god jul och gott nytt också ? stor kram på dig ❤