julkalender 2016 – lucka 16

anigif-lucka-16

Lucka 16

Nu står julen verkligen för dörren, snart bara en vecka kvar innan dopparedan och jag kan tänka mig att många känner sig stressade. Över det mesta faktiskt. Julen är den mysigaste och härligaste tiden på året, men samtidigt den stressigaste. Men nu när det är så kort tid kvar tills julafton så vill jag att ni idag ska hitta ert inre lugn, ta 20-30 minuter (gärna mer men minst 20 minuter) idag där ni gör ingenting – försvinn in i era tankar, in i ert lugna space där ni känner att ni kan andas. Där inga måsten finns, ingen stress eller prestationsångest. Bara du och dina tankar. Sätt på en spellista som du känner lugnar ner dig, som du kan slappna av till och bara va för en liten stund. 20 minuter gör mycket för själen och du kommer känna dig så lugn inombords efteråt. Stressa inte upp dig i onödan, utan njut av det som är just nu. Andas och bara va.