At the gym

Hej fina läsare

Oj vilken sovmorgon jag tog idag – sov rätt så dåligt inatt faktiskt, ni vet när det känns som att man bara ligger och blundar, hatar när det händer. Var kanske så pass trött att jag hade svårt att somna djupt. I don’t know, lite trött är jag i alla fall och det var så skönt att få sova ut lite idag – behövde det verkligen!

Hur mår ni idag då? ☺ Inte långt kvar till jul nu, så mysigt det ska bli och jag är snart klar med alla mina julklappar – fantastiskt! Idag ska jag jobba lite på eftermiddagen till stängning och jag står just nu på gymmet och tar vara på min långa lediga förmiddag till att få lite träning gjord ☺ Är så svårt att få in den i min vardag just nu så jag får antingen ta nya tag efter nyår eller planera in den innan jobbet – får se hur det blir!

20161216_120840