på hemmaplan igen

Efter lite förseningar med flyget så är jag äntligen hemma igen –  flyget var 2 timmar försenat från Amsterdam pga dimma (det var väldigt dimmigt ute så det förstår jag ändå) så det var lite tråkigt. Vi skulle liksom åkt tidig förmiddag men kom ändå hem på eftermiddagen haha Aja, sånt som händer, jag är hemma i alla fall och är just nu så trött men ska föra över alla mina bilder, skriva ihop lite inlägg och bara ta det lugnt. Imorgon väntas det jobb för min del, kanske ett träningspass innan jobbet (hoppas jag!!!) och en lugn fredagskväll med tentaplugg. Är så utpumpad på energi att jag tar vara på alla stunder jag har till att ta det lugnt – även fast hjärnan måste jobba inför måndagens tenta 🙂

Ville bara kika in och säga hej, uppdateringen blir bättre imorgon – nu ska jag ta det lite lugnt. Kram på er <3

home-sweet-home