Julkalender 2016 – lucka 15

anigif-lucka-15

Lucka 15 

Känner du att något hindrar dig i livet? Något som håller dig tillbaka eller något som du önskar att du var bättre på, som du önskar inte var så svårt för dig? Tänk att varje dag är en utveckling i dig själv, du växer för varje dag – även om du kanske inte märker det på en gång så kommer du längre fram i livet märka skillnaden. Varje dag är ett steg mot att något blir bättre för dig, låt det ta tid tills du är i mål men ta små steg varje dag för att succesivt bli bättre. Rom byggdes inte på en dag, allt tar tid men en förbättring sker. Fundera lite på vad du tycker är lite jobbigt i dagsläget? Är det kanske att prata i telefon? Ett första steg kan vara att istället för att smsa din vän och fråga om ni kan ses – ring istället och fråga. Det tar någon minut, en minut som kanske känns lite jobbig för stunden men som efteråt kommer kännas jättebra. Se det som en övning lite då och då – gör mycket/ofta det som du tycker är jobbigt, längre fram kommer du märka en stor skillnad <3