Julkalender 2016 – lucka 13

anigif-lucka-13

Lucka 13

Glad Lucia på er  <3 Idag vill jag att ni ska bjuda på er själva. Allt för ofta så försöker man vara så perfekt man kan vara i allt man gör och hur man framställer sig själv, att man verkligen inte får göra sig ful eller göra fel, vara okreativ, för det kommer inte mottas väl. Då är man inte ”cool”, utan snarare konstig . Men helt ärligt, vem orkar vara perfekt hela tiden? Så uttröttande det måste vara, och framförallt tråkigt. Bjud på er själva idag,  ta på er en Lucia krona, tomteluva, stjärngossestrut eller glitter i håret och ta larviga selfis där du går loss på de fulaste och mest kreativa looksen du kan tänkas komma på, eller varför inte en bild på ditt misslyckade försök till att bygga ett pepparkakshus. Våga vara imperfekt, våga vara ditt riktiga jag, våga göra misslyckanden, våga vara fel och våga vara kreativ i dig själv. Där och då kommer du bli så perfekt som du kan vara <3