Dags för presentation

God morgon fina läsare och glad lucia på er ^^ Kollade ni på något fint luciatåg nu på morgonen eller gjorde ni som jag och sov lite längre istället? Haha så mycket skönare ^^

Är just nu påvägen till skolan och peppar mig själv inför min slutpresentation vi har nu på morgonen kl 9 – pirrigt och nervöst! När vi körde en genomgång av presentationen igår så kändes det bra men nu börjar mina prata-inför-publik nerver sätta igång – kommer det någonsin släppa helt? Får intala mig själv att det är ingen i publiken vet vad jag ska säga och kan därför inte säga något fel, tappa bort mig eller missa vissa punkter. Allt är i mitt huvud. Ett tips jag brukar använda mig av är att när jag blickar ut mot publiken så tittar jag inte någon i ansiktet utan jag har alltid blicken över deras huvudet med siktet på väggen längst bak i rummet – det ger publiken ett öppet intryck och man fokuserar mer på vad man ska säga än att analysera publikens ansiktsuttryck 🙂

Gjorde röda och juliga naglar igår, så fint!

20161213_083653