Winter wonderland

Så mysigt att vakna upp till ett vinterland idag – även fast man kanske inte alltid är bästa vän med snön så ger det faktiskt en julig känsla och en mysig stämning.

Hur står det till med er då fina läsare? Mår ni bra eller har ni låtit julen stressa upp er i onödan? Jag vet att det finns en press kring jul att allt ska vara så perfekt och att man ska göra si och så men all den pressen kommer faktiskt för det mesta från sitt egna håll. Jag har tidigare skrivit om att man inte måste någonting i livet bara för att resten gör det och likaså är det med julen. Du väljer själv hur du vill gå igenom julen varje år, därför är det ditt egna val att t ex. köpa de julklapparna du tycker är tillräckliga, baka så mycket eller så lite du vill eller pynta hemmet till den grad att du känner dig nöjd. Alla firar jul olika och olika mycket, och du väljer hur du i vill fira då det är din jul. Ingen annans.

Jag ska i alla fall hjälpa fler julklappsshoppande kunder idag på jobbet, gårdagen var så kul då många kunder var så härliga ? Sen när jag kommer hem är det mycket som ska fixas för veckan – plugga, packa resväskan (berättar mer om detta imorgon ?), förbereda veckans luckor, julklappsshoppa online och ladda inför de kommande dagarna ? Hur ser er dag ut?

20161211_102812