julkalender 2016 – lucka 11

anigif-lucka-11

Lucka 11

Hur ofta brukar ni göra saker som gör dig glad? Ingen annan utan dig själv? Ibland så blir det ju så att man har andra personers glädje i åtanken före sin egna, att så länge andra är glada så är man själv glad. Så fungerar jag ibland, men det man måste komma ihåg är att sin egna glädje kommer i första hand – du är trots allt den viktigaste personen i ditt liv.

Så vad gör dig glad? Vad är dina glädjestunder under dagen som får dina mungipor att resa sig och en värme sprider sig i kroppen? Jag vill att ni framöver ska göra minst en sak varje dag som gör dig glad, strunta i vad andra människor tycker om dina glädjestunder och gör din grej för att det är just din grej som gör DIG glad. Din glädje är viktigast för dig, du ska känna dig glad i livet och den glädjen känner man när man börjar ta vara på sina egna glädjestunder <3