julkalender 2016 – lucka 10

anigif-lucka-10

Lucka 10

Alla är vi olika och har olika personlighetsdrag som ger oss egenskaper där vi kan skilja oss lite från varandra. introverta, extroverta, snabbtänkta, mer analyserande, följare, ledare. Oavsett vilka egenskaper man har så är det något man aldrig får glömma –  att stå upp för sig själv.

Att våga stå sin åsikt om saker och ting är svårt, väldigt svårt, då man inte vill hamna i en obekväm situation där man känner att man kanske inte kan försvara sin sak, men ibland behöver man faktiskt inte försvara det man tycker – för håller du inte med om något så är det helt okej att bara säga det, för då vet de andra personerna att du inte gillar den idén som kommit på tal och att du står upp för just dina åsikter. Var därför inte rädd för att säga ifrån om du inte tycker något är okej, din åsikt är viktig och att känna att sin röst blir hörd och att sin åsikt spelar roll kommer få dig att känna dig stark och mer självsäker. Att du vågar stå upp för dig själv kommer ge en positiv respons av respekt mot dig, att du är någon som inte låter sig köras över av andra.

3 Comments

    • Men åh tack så mycket fina du, så glad jag blir att du gillar julkalendern och har hittat hit till mig ^^
      Stor kram på dig <3