Pluggfrukost på Rival

God morgon fina läsare!

Idag har jag lyxen att äta frukost ute på Café Rival tillsammans med min grupp från skolan för att bli klara med vår gruppredovisning vi ska ha nu på tisdag den 13 december. Vi har både lite men ändå en del kvar att få gjort tills dess så nu gäller det att plugga effektivt. Dela upp arbetet och fokusera!

Tog deras Rivalfrukost som bestod av en fralla, juice och te –  så lyxigt att äta frukost ute för en gång skull, det händer inte så ofta haha Det var i alla fall helt okej, brödet hade typ lite fikon eller något i sig som jag inte var så förtjust i så det var trist men annars var det gott ^^

Men nu måste vi plugga vidare, ska strax röra på mig för att ta mig till jobbet och köra ett jobbpass till 19:30, hoppas jobbdagen går fort så att jag kan få lite fredagsmys sen ikväll 🙂

20161209_095834 20161209_101931