Fredagstankar

Har ni tänkt på hur konstigt det är att vissa cafeer inte har wi-fi? Nu må jag låta väldigt internetberoende men när vi lever i ett samhälle där uppkoppling vart man än är, är så otroligt viktigt så känns det så bakåtsträvande att inte erbjuda wi-fi. För mig är det obegripligt. De senaste 2 gångerna som jag har suttit och pluggat på ett cafe med min grupp från skolan (på Kulturhuset & Cafe Rival) så har de inte etbjudit wi-fi… så vi har fått koppla ihop vårt mobilainternet för att kunna plugga. Så sjukt och märkligt.

Nu i plugget så märker man verkligen hur den digital världen är framtiden. ”Finns du inte digitalt och online så finns du inte alls”, så är det verkligen i tankesättet. Söker du efter något så googlar du säkert det och finns ett företag inte online så kommer man därför inte hitta det företaget. Det är så spännande!

Det är lite som tankesättet med sociala medier – att publicerar du inget om något du gjort så har det tydligen inte hänt. Så konstigt egentligen, att sociala medier är en plats där man måste bevisa saker hela tiden för att visa att det är sanning.

Nej men nu ska jag se till att äta min lunch innan rasten tar slut, det blev pasta tagelitelli med tomatsås och frikadeller – mums!

20161209_172911